...
GRATIS verzending binnen Nederland en België bij alle bestellingen boven de €100,-

Over ons

De oprichting

Het begon onschuldig

Hoi, mijn naam is Hanne. Begin 2017 kwam ik er via sociale media achter dat veel met name jonge vrouwen, op zoek waren naar natuurlijke verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen. Ik maakte al sinds een paar jaar gebruik van African blacksoap en sheabutter en merkte dat die mijn huid aanzienlijk hadden verbeterd. Toen ik aanbood sheabutter en blacksoap te verzenden naar geïnteresseerden stroomde mijn inbox vol. Ik had meer dan 200 berichten in één dag! Dit was het moment dat Beauty by Aduse werd geboren.

De vrouwen zijn het geheim

Back to the roots

In 2015 bezocht ik voor het eerst de andere helft van mijn roots: Ghana. Buiten het feit dat dit een geweldige ervaring op zich was, was ik gelijk geobsedeerd door de huid van veel vrouwen. Als ik ze vroeg wat ze gebruikten was hun antwoord: sheabutter en blacksoap. Het lijkt zo simpel maar juist daarom werkt het. Natuurlijke producten die je huid geven wat ze nodig heeft. Ik gaf voorheen veel geld uit aan allerlei dure huidproducten, maar deze leverden op lange termijn eigenlijk niks op. Sinds ik ben begonnen met het gebruiken van sheabutter en blacksoap kan ik niet meer zonder!

50% Korting Summer Sale !

Actie verloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

50% korting op de
Natural Whipped Sheabutter 250ML

Whipped sheabutter - sheabutter - shea boter

EN 50% korting op de
Raw Blacksoap !

Vergeet jouw 10% korting niet!

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig 10% korting en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten, acties, en alle ontwikkelingen.
Wat onze klanten zeggen
491 beoordelingen