Over Beauty by AduseBeauty by Aduse - Over ons

Over Beauty by Aduse

Maak kennis met: Aduse Begin 2017 kwam ik er via sociale media achter dat veel met name jonge vrouwen, op zoek waren naar natuurlijke verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen. Ik maakte al sinds een paar jaar gebruik van African blacksoap en sheabutter en merkte dat die mijn huid aanzienlijk hadden verbeterd. Toen ik aanbood sheabutter en blacksoap te verzenden naar geïnteresseerden stroomde mijn inbox vol, ik had meer dan 200 berichten in een dag! Dit was het moment dat Beauty by Aduse is geboren.

Back to the roots In 2015 bezocht ik voor het eerst de andere helft van mijn roots: Ghana. Buiten het feit dat dit een geweldige ervaring op zich was, was ik gelijk geobsedeerd door de huid van veel vrouwen. Als ik ze vroeg wat ze gebruikten was hun antwoord: sheabutter en blacksoap. Het lijkt zo simpel maar juist daarom werkt het. Natuurlijke producten die je huid geven wat ze nodig heeft. Ik gaf voorheen veel geld uit aan allerlei dure huidproducten, maar deze leverden op lange termijn eigenlijk niks op. Sinds ik ben begonnen met het gebruiken van sheabutter en blacksoap kan ik niet meer zonder! Meer informatie over de herkomst, de werking en het verhaal achter sheabutter en blacksoap kun je vinden op onze blog.

Waarom Beauty by Aduse Omdat de vraag bleef aanhouden, ben ik verschillende producten gaan aanbieden en doorontwikkelen. Zo verkopen we pure coconutoil en natuurlijke scrubs uit Ghana, maar ook accessoires zoals waistbeads. Met Beauty by Aduse wil ik de rest van de wereld laten zien wat voor moois Ghana allemaal te bieden heeft en tegelijkertijd de locals in Ghana supporten door grootschalig in te kopen. Door te kopen bij Beauty by Aduse support je dus niet alleen een small business maar ook de lokale bevolking in Ghana. Je investeert in je huid doordat de producten 100% natuurlijk, handgemaakt en dierproefvrij zijn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!